Primarul Cosmin Andrei, despre unitățile de învățământ din Botoșani: „Se pot face multe îmbunătățiri însă totul depinde de buget”

Primarul Cosmin Andrei, despre unitățile de învățământ din Botoșani: „Se pot face multe îmbunătățiri însă totul depinde de buget”

Primarul Cosmin Andrei a vizitat vineri o parte din unitățile de învățământ din municipiul Botoșani.

În vederea stabilirii bugetului destinat sprijinirii grădinițelor, școlilor și liceelor, edilul a vizitat Școala Gimnazială nr.3, Liceul Tehnologic „Elie Radu”, Colegiul Economic „Octav Onicescu” și Școala Gimnazială „Sf.Maria”.

Doleanțele conducerilor unităților de învățământ au fost diverse: de la reabilitarea unor părți ale clădirilor sau achiziția de mobilier, până la construcția unor săli de sport sau amenajarea unor locuri de parcare în incinta unităților de învățământ.

„Încercăm să sprijinim aceste unități de învățământ în măsura în care putem. Se pot face multe îmbunătățiri pentru ca elevii, de la mic la mare, să învețe în cele mai bune condiții însă totul depinde de buget.

Ne dorim să avem suficienți bani încât să venim în sprijinul dumnealor pentru că, într-adevăr, una din cele mai importante investiții este în educație, în viitorul copiilor noștri, în viitorul acestei țări, în condițiile în care, din motive sanitare, oricum actul educațional a suferit enorm în ultimul an”, a explicat primarul Cosmin Andrei.

În zilele următoare, edilul botoșănean intenționează să viziteze și alte unități de învățământ din municipiu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta