Plângere și la Inspectoratul Școlar pe numele profesorului acuzat că a lovit un elev!

Profesorul acuzat că a lovit un elev în timpul orei a fost reclamat și la Inspectoratul Școlar Județean, după ce părinții au făcut o plângere la Poliție.

Plângere și la Inspectoratul Școlar pe numele profesorului acuzat că a lovit un elev!

O echipă de inspectori școlari se va deplasa la Școala nr. 7 din municipiul Botoșani unde a avut loc incidentul, în paralel având loc și o anchetă a comisiei de disciplină constituită la nivelul unității de învățământ.

"A fost depusă o reclamație și la Inspectoratul Școlar Județean în data de 6 martie. O echipă de inspectori din cadrul instituției se va deplasa la Școala 7 pentru a monitoriza activitatea de cercetare disciplinară a comisiei deja instituită în școală. În funcție de gravitatea situației și de sancțiunile care sunt permise de lege, comisia disciplinară de la nivelul unității de învățământ va decide care va fi sancțiunea acordată profesorului iar Inspectoratul Școalr va stabili dacă este sau nu de acord cu aceasta", a declarat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Profesorul de muzică Alexandru Boatcă este acuzat că luni, în timpul unei ore la clasa a VII-a, a agresat fizic, dar și verbal, un elev. Profesorul l-a ridicat pe elev din bancă și l-a scos pe hol, unde l-ar fi izbit într-un dulap.

În luna mai 2015, profesorul de muzică a fost sancționat de comisia de disciplină a unității de învățământ cu observație scrisă după ce mama unei fetițe de clasa a V-a a reclamat faptul că dascălul a agresat-o fizic pe copilă în timpul orei, de față cu ceilalți elevi. La acea vreme, Boatcă a recunoscut fapta și a spus că regretă cele petrecute.

Profesorul Alexandru Boatcă a fost cercetat discplinar și în anul 2012 după ce a venit la ore sub influența băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
58

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
219

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
124

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...