Peste 100 de cadre didactice vor susține, miercuri, examenul de definitivat

Peste 100 de cadre didactice vor susține, miercuri, examenul de definitivat

130 de profesori, din județul Botoșani, vor susține, miercuri, la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” din municipiul reședință de județ, începând cu ora 09:00, proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ.

Accesul candidaților în sala de examen se va face în intervalul orar 07:30 – 08:00, pe baza actului de identitate.

Durata examenului este de patru ore de la momentul primirii subiectelor. Candidații care susțin examen la disciplinele economice pot avea în sala de examen planuri de conturi.

Listele cuprinzând repartizarea candidaților în sălile de examen au fost afișate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani și la avizierul Școlii Gimnaziale „Grigore Antipa”.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 27 iulie. Contestațiile se vor depune la centrul de examen, în zilele de 27 iulie, până la ora 20:00, și pe 28 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale vor fi anunțate pe 4 august. Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care, pentru promovarea examenului, trebuie să fie de cel puțin 8.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
849

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8125

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...