Patru elevi din Botoșani au obținut media 10 la Evaluarea Națională - REZULTATELE

În urmă cu scurt timp au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională, elevii din Botoșani aflând astfel mediile pe baza cărora vor intra la liceu.

Patru elevi din Botoșani au obținut media 10 la Evaluarea Națională - REZULTATELE

Patru medii de 10 au fost înregistrate la Botoșani, înaintea depunerii contestațiilor.

Cei patru elevi provin de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani (2), Colegiul Național ”A. T. Laurian” Botoșani (1) și Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” din Darabani.

Următoarele locuri sunt ocupate de elevi din municipiul Botoșani (Colegiul Național ”Mihai Eminescu și Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială nr. 10), dar și din județ: Școala Gimnazială nr. 2 Brehuiești, Școala Gimnazială nr. 1 Mihălășeni.

Elevii nemulțumiți de rezultate pot depune contestații astăzi, între orele 16.00 și 19.00, precum și mâine, între orele 8.00 și 12.00.

Candidaţii care depun/transmit prin mijloace electronice contestaţii completează şi semnează o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă de faptul că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere, conform ghidului Ministerului Educației.

Vezi aici rezultatele înainte de contestații

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
350

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
373

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
229

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...