Patru elevi din Botoșani au obținut media 10 la Evaluarea Națională - REZULTATELE

În urmă cu scurt timp au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională, elevii din Botoșani aflând astfel mediile pe baza cărora vor intra la liceu.

Patru elevi din Botoșani au obținut media 10 la Evaluarea Națională - REZULTATELE

Patru medii de 10 au fost înregistrate la Botoșani, înaintea depunerii contestațiilor.

Cei patru elevi provin de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani (2), Colegiul Național ”A. T. Laurian” Botoșani (1) și Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” din Darabani.

Următoarele locuri sunt ocupate de elevi din municipiul Botoșani (Colegiul Național ”Mihai Eminescu și Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială nr. 10), dar și din județ: Școala Gimnazială nr. 2 Brehuiești, Școala Gimnazială nr. 1 Mihălășeni.

Elevii nemulțumiți de rezultate pot depune contestații astăzi, între orele 16.00 și 19.00, precum și mâine, între orele 8.00 și 12.00.

Candidaţii care depun/transmit prin mijloace electronice contestaţii completează şi semnează o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă de faptul că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere, conform ghidului Ministerului Educației.

Vezi aici rezultatele înainte de contestații

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Cătălin Flutur după „exodul” unor liberali la PSD. „Toate vin pe un fond care a generat de mai bine de 10 ani animozități și tensiuni”

astăzi, 17:18
8

La scurt timp după acest „exod”, fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și-a exprimat în spațiul public punctul de vedere despre această situație.Redăm ...

Botoșani: Mărțișoare oferite în trafic de polițiștii rutieri împreună cu reprezentații Registrului Auto Român (Foto)

astăzi, 14:42
122

Cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, au oferit doamnelor și domnișoarelor întâlnite &...

Eduard Florescu își cere scuze: ”Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea, aș vrea doar să explic…”

astăzi, 13:42
168

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost înlocuit de Bogdan Andone în minutul 76, după ce a făcut un joc modest, ”încununat” cu penalty-ul executat lamentabil și ratat ...