Oficial IȘJ, mesaj către elevii din Botoșani care susțin, marți, Evaluarea Națională: „Emoțiile nu trebuie să vă copleșească”

Oficial IȘJ, mesaj către elevii din Botoșani care susțin, marți, Evaluarea Națională: „Emoțiile nu trebuie să vă copleșească”

Elevii claselor a VIII-a se pregătesc, marți, să susțină prima probă din cadrul Evaluării Naționale, cea de la Limba și Literatura Română.

Unul dintre mesajele de încurajare vine din partea lui Daniel Botezatu, inspector școlara general al IȘJ Botoșani. Oficialul a transmis un mesaj emoționant elevilor aflați în prag de examen.

„Vă aflați, astăzi, în fața celui mai important examen, de până acum, din viața voastră de elevi. Emoțiile sunt inerente, atât pentru voi, cât și pentru cei care vă susțin, părinții în primul rând, dar aceste emoții nu trebuie să vă copleșească! Sunteți voi și foile de examen, încă albe, așteptând să înșirați, pe ele, prea-plinul cunoștințelor voastre.

Sunt primii pași din mersul pe valuri, în picioare, primele bătăi de aripi către orizonturile deschise în așteptarea zborului vostru. Este un prim important bilanț al activității voastre de până acum, bilanț care vă poate duce către profilul și specializarea clasei de liceu râvnite.

 Vă doresc, tuturor, inspirație, creativitate și multă baftă!” (Prof. dr. Daniel Botezatu, Inspector Școlar General)

În județul Botoșani, în vederea susținerii Examenului Național s-au înscris 3227 de elevi de clasa a VIII-a. Aceștia vor fi repartizați în 102 centre de examen.

Elevii vor putea intra în sălile de examen între 8:00-8:30, la ora 9:00 urmând să înceapă examenul propriu-zis.

 

 

Spune-ne opinia ta