O delegație de liceeni din Săveni va reprezenta județul la „Summitul Tinerilor 7.0 | Rădăcini” din Cluj (fotogalerie)

O delegație de liceeni din Săveni va reprezenta județul la „Summitul Tinerilor 7.0 | Rădăcini” din Cluj (fotogalerie)

O delegație de elevi ai Liceului Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni va reprezenta județul Botoșani la „Summitul Tinerilor 7.0 | Rădăcini”, care se va desfășura în Cluj Napoca, începând de miercuri, 15 septembrie a.c. Evenimentul este o înlănțuire de conferințe și dezbateri pe teme de actualitate, având rolul de a trasa direcții viitoare ale mișcărilor de voluntariat.

Tinerii liceeni sunt membri ai Centrului Județean de Voluntariat și ai Fundației Județene pentru Tineret Botoșani, organizații în cadrul cărora au acumulat experiență în implementarea și coordonarea unor proiecte de folos comunității.

„Avem o pepinieră bogată de tineri dornici să se implice activ, să aducă o schimbare în bine societății și să contribuie creșterea calității vieții. Lucrând cu ei, m-am convins că vor deveni adulți responsabili și cetățeni exemplari. Au multe idei și nu duc lipsă de curaj. Când sunt ghidați corect și ascultați, întrec toate așteptările și sunt mândru că județul Botoșani va fi reprezentat de o echipă puternică, matură și pregătită să acționeze. Doresc să mulțumesc conducerii Consiliului Tineretului din România pentru această oportunitate, domnului Relu Tîrzioru, primar al orașului Săveni, pentru susținerea tuturor proiectelor de tineret și doamnelor profesoare Chiorescu Cristina, Napîrcă Felicia și Drasleucă Mihaela pentru coordonarea acestor tineri și colegilor mei Oana Onciu și Emilian Ivasuc pentru implicare”, a transmis Flavius Damean, vicepreședintele Fundației Județene pentru Tineret.

„Summitul Tinerilor 7.0 | Rădăcini” va reuni experți și voluntari cu experiență, care vor sta la masa rotundă pentru a analiza deficiențe și soluții legate de ecologizare, alimentație publică, antreprenoriat, educație, obiceiuri de consum, sănătate, dezvoltare durabilă, antrenând tineri capabili să propună politici publice coerente.

Deplasarea delegației este susținută financiar de Primăria orașului Săveni.




 

 

Spune-ne opinia ta