O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

Profesoara care susține că a fost lovită a făcut sesizări și în trecut, tot pe acest subiect.

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe colega sa să semneze condica.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava au transmis că, până în acest moment, cele două profesoare nu au fost sancționate în niciun fel.

A fost discutat cazul în Consiliul de Administrație al Consiliului Școlar, a fost constituită o comisie de anchetă care va analiza incidentul”, a spus Cezar Anuței, șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, potrivit hotnews.ro.

El a admis că și în trecut au mai fost sesizări făcute de profesoara care susține că a fost lovită.

Au mai fost sesizări din partea doamnei profesoare la inspectorat și la minister. Noi am mai investigat acele sesizări. La momentul respectiv, am făcut o recomandare școlii ca să constituie o comisie de cercetare pentru doamna profesor”, a mai declarat Anuței.

Conflictul a avut loc joi, 13 iunie, iar la școală a fost chemată Poliția și un echipaj de la Ambulanță.

„S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

Una dintre profesoarele implicate în conflict, Ioana Cojocariu, spune că a vrut să semneze condica de dimineață, însă directoarea școlii, Aurelia Ursaciuc, nu ar fi lăsat-o.

De asemenea, am întrebat-o de ce a organizat ședința în timpul orelor de curs, colegii nu trebuiau să fie la ore, așa cum m-a trimis ea pe mine? Țipa, amenința și am vrut să o filmez, moment în care s-a năpustit asupra mea. A vrut să-mi smulgă telefonul, apoi s-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu. Eu nu am atins-o”, a declarat Cojocariu, potrivit Monitorul de Suceava.

Profesoara susține că a fost zgâriată pe piept și că a decis să cheme ambulanța. Medicul de pe ambulanță i-a spus că are contuzie toracică și i-a recomandat să meargă la medicul legist, explică profesoara, care a chemat și Poliția.

Directoarea școlii nu a vrut să comenteze situația, însă a precizat că se află la spital.

În ultimii ani, școala din Zamostea a fost în centrul a numeroase conflicte între profesori. Schimbările de la vârful instituției nu au făcut decât să alimenteze starea de încordare din școală, notează Monitorul de Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Micile artiste din Dorohoi, pe podium la Festivalul „Ursuleţul de aur” de la Baia Mare!

astăzi, 13:21
55

Elevii de la Cercul Muzică folk-muzică uşoară de la Clubul Copiilor Dorohoi au participat la a XL-a ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional de muzică uşoară „Ursuleţul de aur&rdquo...

Care este starea celor 15 pacienți internați după explozia de la Dedeman Botoșani

astăzi, 12:58
290

Ministerul Sănătăţii prezintă situaţia pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon din Iaşi”, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti ...

Viteza maximă a maşinii pe timp de caniculă. Detaliul care îţi poate salva viaţa la peste 35 de grade Celsius!

astăzi, 12:26
424

Temperaturile ridicate din ultima perioadă nu provoacă probleme doar la nivelul disconfortului corpului uman. Specialiştii auto avertizează astfel şoferii că există o viteză maximă a maşinii...