Mai multe gradatii de merit!

Mai multe gradatii de merit!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean a validat miercuri lista punctajelor obtinute de candidatii care au depus dosare pentru obtinerea gradatiei de merit.

Desi initial s-a anuntat ca vor fi acordate 177 de gradatii de merit, numarul acestora a fost suplimentat pana la 203, fiind luate in calcul si gradatiile cadrelor didactice care se vor pensiona incepand cu 1 septembrie 2011.

Anul acesta, cele mai multe dosare pentru obtinerea gradatiei de merit au fost depuse pentru invatatori, educatori, limba romana, limbi moderne, matematica si directori.

Cele mai multe gradatii de merit vor fi acordate pentru invatatori (29), educatori (27), limba romana (19), limbi moderne (17), matematica (17), directori (12).

Lista cu beneficiarii gradatiilor de merit va fi afisata vineri, 13 mai.

"Exista o perioada intre 16-18 mai pentru contestatii, intre 19-23 mai rezolvarea contestatiilor si in 26 mai validarea rezultatelor finale de catre Consiliul de Administratie. Dupa discutii cu ambele sindicate s-a convenit si asupra numarului de gradatii pe fiecare disciplina, sunt mai mult de jumatate dintre candidati care au fost admisi. Exista discipline la care au fost inscrisi mai putini candidati, 1, 2 sau 3 si acolo numarul de gradatii este proportional, adica mult mai mic. Cu siguranta ca vor fi discutii, dar speram ca anul acesta numarul celor multumiti sa fie suficient de mare, astfel incat discutiile ulterioare sa fie doar cele justificate", a declarat Ada Macovei, inspector scolar general.

Gradatiile de merit se dau pentru o perioada de cinci ani, incepand cu data de 1 septembrie 2011 si reprezinta 25% din salariul de incadrare.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
41

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
53

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
184

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...