Locurile extensiei de la Botoșani a Universității „Al.I.Cuza”, ocupate doar pe jumătate

Locurile extensiei de la Botoșani a Universității „Al.I.Cuza”, ocupate doar pe jumătate

Anul acesta, Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași a organizat, în premieră, admiterea pentru filiala din Botoșani.

Din cele 100 de locuri puse la dispoziție candidaților din Botoșani, 45 au fost ocupate în prima sesiune de admitere desfășurată în luna iulie.

Candidații interesați au avut la dispoziție 4 programe de studii, dintre care 2 la studii de licență și 2 la studii de master.

La Facultatea de FINANȚE BĂNCI, studii universitare de licență, învățământ la distanță, au fost ocupate 10 locuri cu taxă din cele 25 puse la dispoziție.

La ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ, studii universitare, învățământ la distanță, cele 25 de locuri cu taxă au fost ocupate integral din prima sesiune de admitere, fiind declarați respinși 10 candidați.

La RETORICA DISCURSULUI ȘTIINȚIFIC, LITERAR, JURNALISTIC, PUBLICITAR ȘI ELECTORAL, studii universitare de master, învățământ cu frecvență, cei 4 candidați înscriși în prima sesiune au fost declarați admiși la buget. Pentru sesiunea din toamnă au rămas disponibile 5 locuri la buget și 16 locuri la taxă.

La DREPT PRIVAT, studii universitare de master, învățământ cu frecvență, s-au înscris 6 candidați fiind disponibile pentru cea de-a doua sesiune, 4 locuri la buget și 15 locuri la taxă.

Pentru specializările în regim de învățământ cu frecvență, activitățile didactice vor avea loc la sediul din Botoșani, Colegiul Național „A.T. Laurian”.

Locurile rămase libere vor fi scoase la concurs în cea de-a doua sesiune de admitere care va avea loc în perioada 6-9 septembrie 2021.

 

Spune-ne opinia ta