Jumătate din toaletele din curtea școlilor din România sunt la Botoșani?

Jumătate din toaletele din curtea școlilor din România sunt la Botoșani?

Dacă ar fi să ținem cont de declarațiile făcute de Interimarul de la Educație, Daniel Breaz, atunci mai mult de jumătate din toaletele din curtea școlilor din România se află la Botoșani!

Adică exact într-un județ care de 30 de ani votează preponderent partidul ministrului Breaz, PSD, și care și-a legat speranțele de îmbunătățire a situației din școli chiar de liderii acestui partid politic.

Interimarul de la Educaţie, Daniel Breaz, a declarat sâmbătă, că numărul școlilor care au toaleta în curte a coborât la 300, în condițiile în care Ministerul afirma, la mijlocul lunii aprilie, că această problemă este consemnată în 1.180 de unități!

Dacă cifra avansată de Breaz este corectă, înseamnă că problema toaletei în curte a fost rezolvată peste vară în aproape 800 de școli.

” (…) cu toaleta în curte, din aproximativ 2.300 de şcoli aflate la nivel naţional, în momentul de faţă mai sunt, undeva, în jur de 300. Deci, cele peste 2.300 erau în anul 2017, iar în 2019, odată cu începerea anului şcolar, mai avem circa 300", a precizat Daniel Breaz, a consemnat de Hotnews.ro.

Potrivit datelor făcute publice la finele lunii trecute de Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani, în județ erau nu mai puțin de 157 unități cu toaleta în curte.

Asta ar însemna că mai bine de jumătate din toaletele din curtea școlii din România se află la Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
110

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
345

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
492

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...