Învățământul dorohoian, în doliu. S-a stins „un om excepțional, un suflet bun, o învățătoare minunată”

Învățământul dorohoian, în doliu. S-a stins „un om excepțional, un suflet bun, o învățătoare minunată”

O învățătoare îndrăgită din județ, din cadrul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” din Dorohoi s-a stins din viață, la finele acestei săptămâni.

Este vorba despre Daniela Donțu, un „om excepțional, un suflet bun, o învățătoare minunată”, așa cum o descrie colectivul unității de învățământ.

„Mereu o să rămână un loc gol în sufletele noastre după plecarea ta atât de timpurie din lumea aceasta! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace! Dumnezeu să aibă veșnic în paza sa sufletul tău bun!”, a transmis colectivul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...