Înscrieri deschise la cursurile Centrului Județean de Excelență din Botoșani

Înscrieri deschise la cursurile Centrului Județean de Excelență din Botoșani

Elevii care vor să urmeze cursurile Centrului Județean de Excelență (CEX) din Botoșani, în anul școlar 2023 – 2024, trebuie să știe că au început înscrierile.

Potrivit reprezentanților CEX, înscrierea elevilor se face de către părinte/tutore/reprezentant legal pentru elevul minor sau de către elevul major, până pe data de 2 octombrie.

Aceștia se vor înscrie cu ajutorul formularului online, disponibil la adresa https://forms.gle/TCZtrhDxHHkT3afk9

De asemenea, admiterea elevilor se va face în două etape.

Etapa I prevede înscrierea pentru proba de selecție folosind formularul menționat anterior. Etapa a II-a va fi formată din admitere în urma testării care va avea loc pe 7 octombrie 2023, la centrele unde se desfășoară activitatea de pregătire.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 11 octombrie, la ora 10:00, la avizierul centrului, dar și pe pagina de Facebook a unității educaționale.

În imaginile de mai jos poate fi consultat tabelul cu numărul de grupe pentru anul școlar 2023 – 2024.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
994

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3525

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...

Mobilizare exemplară a botoșănenilor pentru salvarea fetiței trimisă la Iași cu arsuri pe față și mâini (foto)

Joi, 30 Noiembrie 2023
822

Peste 100 de botoșăneni au sărit în ajutorul familiei greu încercate de viață, din Săveni. Elevi, oameni simpli, apărători ai legii și ai vieții omenești sau șefi de instituți...