Înscrieri deschise la cursurile Centrului Județean de Excelență din Botoșani

Înscrieri deschise la cursurile Centrului Județean de Excelență din Botoșani

Elevii care vor să urmeze cursurile Centrului Județean de Excelență (CEX) din Botoșani, în anul școlar 2023 – 2024, trebuie să știe că au început înscrierile.

Potrivit reprezentanților CEX, înscrierea elevilor se face de către părinte/tutore/reprezentant legal pentru elevul minor sau de către elevul major, până pe data de 2 octombrie.

Aceștia se vor înscrie cu ajutorul formularului online, disponibil la adresa https://forms.gle/TCZtrhDxHHkT3afk9

De asemenea, admiterea elevilor se va face în două etape.

Etapa I prevede înscrierea pentru proba de selecție folosind formularul menționat anterior. Etapa a II-a va fi formată din admitere în urma testării care va avea loc pe 7 octombrie 2023, la centrele unde se desfășoară activitatea de pregătire.

Rezultatele vor fi afișate pe data de 11 octombrie, la ora 10:00, la avizierul centrului, dar și pe pagina de Facebook a unității educaționale.

În imaginile de mai jos poate fi consultat tabelul cu numărul de grupe pentru anul școlar 2023 – 2024.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
904

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9046

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...