Îndemn către părinți să-și sprijine copiii în drumul spre performanță: „...înseamnă o legătură între familie și școală” (video)

Îndemn către părinți să-și sprijine copiii în drumul spre performanță: „...înseamnă o legătură între familie și școală” (video)

În cadrul festivității de deschidere a anului școlar la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani, prof. Cristina Bălăucă, inspector școlar adjunct, a vorbit despre drumul către performanță.

Potrivit acesteia, performanța înseamnă o legătură strânsă între familie și școală, foarte multă muncă și sprijin din parte părinților, dar și al profesorilor, în primul rând.

Ce înseamnă performanță? Performanța înseamnă ore foarte multe de muncă, înseamnă o legătură între familie și școală. O legătură foarte strânsă, pentru că acești copii au nevoie de ceva mai mult. În fiecare dintre copiii dumneavoastră există acea nevoie de cunoaștere. Această nevoie de cunoaștere este alimentată de noi, profesorii, dar și de dumneavoastră, părinții. Acești copii nu pot face mai mult, nu pot face performanță decât sprijiniți de dumneavoastră, cu ore multe de muncă, de liniște, în care să le fiți alături dumneavoastră, părinții. Performanță înseamnă și foarte multe emoții, ore întregi de așteptare a unui rezultat. Performanță mai înseamnă și foarte multă bucurie, fericire, atunci când copiii noștri sunt strigați pe cele mai înalte scene ale țării și ale lumii întregi. Vă urez, dragi copii, un an școlar plin de performanță. Aici este o școală a performanței. Să aveți un an școlar plin de sănătate și dumneavoastră, părinților dumneavoastră, profesorilor care trebuie numaidecât să vă ajute”, a declarat prof. Cristina Bălăucă, inspector școlar adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
512

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1453

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...