În perioada 2 – 16 mai se pot depune dosarele pentru acordarea gradațiilor de merit

În perioada 2 – 16 mai se pot depune dosarele pentru acordarea gradațiilor de merit

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a publicat astăzi procedura operațională pentru concursul pentru acordarea gradațiilor de merit, sesiunea 2022.

În ședința paritară de la nivelul IȘJ Botoșani s-a stabilit ponderea de gradații pe discipline/domenii, fiind acordate în total 220 de gradații din care 15 pentru personalul de conducere, îndrumare și control și 205 pentru personalul didactic de predare.

Fișele de autoevaluare pentru fiecare categorie de personal au fost, de asemenea, publicate pe site și pot fi descărcate la adresa https://isjbotosani.ro/noutati/concurs-gradatie-de-merit-sesiunea-2022.html.

Conform graficului desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2022, în perioada 2 - 16 mai 2022 candidații vor depune dosarele care conțin documentele justificative privind activitatea sa la secretariatul unității de învățământ, urmând ca în perioada 17 - 20 mai 2022 directorii unităților de învățământ să depună dosarele la registratura inspectoratului școlar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
938

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9224

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1299

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...