Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Activitatea a avut loc in Saptamana "Scoala Altfel" si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.

Festivalul Toamnei la Liceul "Demostene Botez" Trusesti - FOTO

Toamna este, a fost si va fi o muza plina de har pentru sufletele oamenilor, un izvor nesecat de inspiratie pentru artisti de toate genurile –poeti, pictori, scriitori si compozitori deopotriva.
     
Recunoscatori pentru darurile ei si dorind sa imparta bucuria acestui anotimp, sperand ca belsugul ei sa faca parte din casele si inimilor tuturor, elevii Liceului ”Demostene Botez“ Trusesti au organizat un festival dedicat zanei Toamna.
     
Activitatea a avut loc in Saptamana Scoala Altfel si a adunat elevi mari si mici, elevi talentati, care au dorit sa imparta cu colegii lor emotii si bucurii.
     
"Spectacolul a cuprins reprezentatii din cele mai diverse. De la poezii la cantece si chiar o parada cu tematica specifica. Gazda festivalului Ines Balanescu ne-a introdus in atmosfera spectacolului cu poezia lui Nichita Stanescu “Emotie de toamna“. Ne-au incantat apoi cu reprezentatia lor elevii din ansamblul liceului "Flori de  Mar“, solistii Ana Maria Chelarasu, Ursu Iuliana Petronela, Vesel Matei, elevul Narcis Stratula cu un recital la clarinet. Elevii clasei a XI a G au fost mici actori punand in scena “Povestea unui elev lenes”, subiect foarte comun in zilele noastre. Multumim tuturor celor implicati, profesori si elevi deoportiva, Asociatiei Avanti care a premiat participantii", a precizat prof. Adina Dobrota.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
2

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
84

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...