Emoții pe final de examen al maturității: Joi a avut loc ultima probă a Bacalaureatului la Botoșani! (foto)

Elevii din anii terminali de liceu au susținut, joi, proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de Bacalaureat.

Emoții pe final de examen al maturității: Joi a avut loc ultima probă a Bacalaureatului la Botoșani! (foto)

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

Emoțiile aproape au luat sfârșit pentru candidații care au susținut în aceste zile probele scrise în cadrul examenului național de Bacalaureat.

Joi a avut loc proba scrisă la alegere a profilului și specializării - fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie -, iar de acum candidații așteaptă notele.

Urmează să fie publicate în online și subiectele la materiile la care elevii au susținut examenul astăzi.

Mare parte dintre candidații care au susținut proba scrisă la Colegiul Național „A.T. Laurian” au spus că proba la logică a fost foarte ușoară. Bucuroși au ieșit din sala de examen și cei care au susținut examenul la geografie.

În schimb, candidații s-au plâns de faptul că procedura de scanare electronică a lucrărilor s-a desfășurat cu greutate, unii așteptând și câte 30 de minute până le-a fost scanată lucrarea.

Rezultatele inițiale înaintea contestațiilor vor fi publicate luni, 8 iulie.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Elevii din Botoșani, între fericire și tristețe după a doua probă a Bacalaureatului! (foto)

Marţi, 2 Iulie 2024
2171

În sesiunea din 2024 s-au înscris 2790 de candidați (2555 din seria curentă și 235 din seriile anterioare). Pentru proba la limba și literatura română s-au înscris 2633 de...

Primele reacții ale elevilor botoșăneni după prima probă scrisă a Bacalaureatului! Elev: „Mă pasionează și fac bani mulți” (Foto, Video)

Luni, 1 Iulie 2024
4951

Pentru această probă s-au înscris un număr de 2591 de candidați din promoția curentă și promoțiile anterioare, lipsind doar 44 de elevi din cei înscriși. Niciun candidat nu a fost...

Bugetul Consiliului Județean Botoșani a fost rectificat, vizate sunt și mai multe proiecte! (video)

Joi, 27 Iunie 2024
1798

Bugetul propriu al Consiliului Județean a fost rectificat cu suma de 15.000,00 de lei atât pe partea de venituri, cât și pe partea de cheltuieli aferente anului 2024.De asemenea, mod...