Elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de științe socio-umane!

Elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de științe socio-umane!

Faza națională a Olimpiada de științe socio-umane va avea loc la Iași, în perioada 2-6 aprilie Botoșani. 

La disciplina Educație civică, s-au calificat la faza națională două eleve de la Liceul cu program sportiv, ambele în clasa a IV-a, pregătite de înv. Roman Irina și Zăicescu Gilda. Este vorba despre elevele Tărnăuceanu Marina și Ungureanu Beatrice.

La Cultură civică, doi elevi, Cucu Mihnea și Vântu Ioana, în clasa a VII-a, de la Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, s-au calificat la etapa națională, ambii fiind pregătiți de prof. Ciobanu Loredana. 

Anghel Andrei, în clasa a XI-a, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu", îndrumat de Botezatu Mariana, va reprezenta județul Botoșani la disciplina Economie.

La Psihologie, Macsim Elena, clasa a XI-a, Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani (prof. Botezatu Loredana-Mariana), s-a calificat la etapa națională. 

La Logica, argumentare si comunicare, eleva Cîrdei Iulia, de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, clasa a XII-a, pregătită de prof. Lemny Speranța, a obținut cea mai mare notă la faza județeană.

La Sociologie s-a calificat Agafiței Loredana-Manuela, de la Liceul "Regina Maria" Dorohoi (prof. Murariu Sonia).  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
758

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
357

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
100

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...