Elevii botoșăneni s-au reunit pentru a dona haine nevoiașilor (FOTO&VIDEO)

Elevii botoșăneni s-au reunit pentru a dona haine nevoiașilor (FOTO&VIDEO)

Vineri, 28 ianuarie, la orele amiezii, elevii și profesorii din 16 școli din municipiul Botoșani s-au reunit, în cadrul proiectului „Adoptă un copac”, în parcul de lângă Primăria municipiului Botoșani.

Scopul activității „Din inimă pentru un suflet” a fost acela de îmbrăca mai mulți copaci din parc și copiii să adune cât mai multe hăinuțe, care apoi să fie donate celor nevoiași.

Fiecare unitate de învățământ prezentă la activitate și-a ales câte un copac, iar hainele pe care le-au adus au fost donate către Asociația „Happy” din municipiul Botoșani. Reprezentanții Asociației vor distribui articolele vestimentare către membrii „Casei Nicolae”.

La acțiune au fost prezenți primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, cadre didactice, elevi și reprezentanții Asociației „Happy”.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
347

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
957

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
153

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...