Elevii botoșăneni s-au reunit pentru a dona haine nevoiașilor (FOTO&VIDEO)

Elevii botoșăneni s-au reunit pentru a dona haine nevoiașilor (FOTO&VIDEO)

Vineri, 28 ianuarie, la orele amiezii, elevii și profesorii din 16 școli din municipiul Botoșani s-au reunit, în cadrul proiectului „Adoptă un copac”, în parcul de lângă Primăria municipiului Botoșani.

Scopul activității „Din inimă pentru un suflet” a fost acela de îmbrăca mai mulți copaci din parc și copiii să adune cât mai multe hăinuțe, care apoi să fie donate celor nevoiași.

Fiecare unitate de învățământ prezentă la activitate și-a ales câte un copac, iar hainele pe care le-au adus au fost donate către Asociația „Happy” din municipiul Botoșani. Reprezentanții Asociației vor distribui articolele vestimentare către membrii „Casei Nicolae”.

La acțiune au fost prezenți primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, cadre didactice, elevi și reprezentanții Asociației „Happy”.
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
56

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
206

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
690

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...