Elevi botoșăneni premiați la etapa națională a Olimpiadei de Geografie

Elevi botoșăneni premiați la etapa națională a Olimpiadei de Geografie

Etapa națională a Olimpiadei de Geografie s-a desfășurat în perioada 9 -14 aprilie 2023, la Pitești, județul Argeș.

Județul Botoșani a fost reprezentat de un lot de 11 elevi din municipiile Botoșani și Dorohoi, însoțiți de doamna profesor Geanina Gheorghiță.

Elevii s-au întors cu un palmares de premii și mențiuni, printre care se numără 2 Mențiuni ME, 6 Premii speciale oferite de Societatea de Geografie din România și un Premiu al Facultății de Geografie din Iași.

Elevii premiați sunt:

• Clapon Adrian Teodor – clasa a X-a, Mențiune M.E., Colegiul National ”A.T. Laurian” Botoșani (prof. coordonator Teodora Estera Ursulică)

• Munteanu Radu Ovidiu – clasa a XI-a , Mențiune M.E.,  Liceul ”Regina Maria” Dorohoi (prof. coordonator Geanina Gheorghiță)

• Prisacariu Tudor – clasa a VIII-a, Premiul Special și Premiul Facultății de Geografie din Iași, Școala Gimnazială ”Mihail Kogălnicenu” Dorohoi (prof. coordonator Ovidiu Ghebac)

• Anisie Tudor – clasa a IX-a , Premiul Special, Colegiul National ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof. coordonator Violeta Zbughin)

• Nițișor Tudor - clasa a IX-a , Premiul Special, Colegiul National ”A.T. Laurian” Botoșani (prof. coordonator Adrian Costantin)

• Lepărdă Raluca – clasa a IX-a, Premiul Special, Liceul ”Regina Maria” Dorohoi (prof. coordonator Geanina Gheorghiță)

• Muraru Alexia - clasa a X-a, Premiul Special, Colegiul National ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof. coordonator Gabriel Cimpoeșu Haisuc)

• Atănăsoaie Denis- clasa a XII-a, Premiul Special, Colegiul National ”Mihai Eminescu” Botoșani (prof. coordonator Gabriel Cimpoeșu

Inspectorul Școlar General, prof. Bogdan Suruciuc felicită toți elevii participanti, părinții acestora și cadrele didactice coordonatoare pentru rezultatele și munca depusă.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1034

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9523

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...