Elevi botoșăneni în vizită la Parlament

Elevi botoșăneni în vizită la Parlament

O grupă de elevi de la Școala Gimnazială „Sfânta Maria” din Botoșani a primit drept cadou de 1 iunie o excursie pe care o vor ține minte toată viața lor. Împreună cu profesorii de la clasă, aceștia au vizitat, în București, Palatul Parlamentului.

Excursia a fost moderată de profesorii Sabina Stahii, Marian Voinescu și Sandra Dumitriu.

„O excursie cu învățare, energie bună și gânduri către culmi înalte. Mulțumim Ștefan Pălărie și Teach for Romania pentru susținere și primire!”, au transmis cadrele didactice.

Copiii l-au vizitat pe senatorul Ștefan Pălărie, care le-a vorbit despre activitatea sa și le-a răspuns curiozităților. De asemenea, a avut loc și un tur ghidat prin cele mai frumoase încăperi din Senat.

Zâmbetele din poza de mai jos cred că vorbesc de la sine. Mă încarc până la refuz cu energie și voie bună când văd că o vizită la Parlament poate însemna atât de mult pentru copii. A fost un mic eveniment, în preîntâmpinarea zilei de 1 iunie, cu elevii Școlii Gimnaziale “Sfânta Maria” din Botoșani în care le-am povestit un pic despre activitatea mea de senator, le-am răspuns la curiozități și le-am pregătit și o mică surpriză: un tur cu ghid prin cele mai frumoase încăperi din Senat, inclusiv sala de plen. Cu unii dintre ei am avut plăcerea să mă revăd, după ce, acum două luni, am vorbit pe Zoom datorită întâlnirii facilitate de Senat Junior. Felicitări profesorilor pentru implicarea care le depășește cu mult atribuțiile! Am auzit de la ei niște povești uimitoare despre lucrurile pe care le-au făcut și le fac pentru elevi și pentru școală. Aveți toată aprecierea mea și cu siguranță vă voi întoarce cu cea mai mare plăcere vizita!”, a transmis senatorul Ștefan Pălărie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1263

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9791

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1311

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...