Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

În perioada 25-28 aprilie 2024, la Timișoara s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei Naționale de Limbi Clasice: Greacă veche, Latină.

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

 Yanis-Andrei Cazaciuc  

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.

Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în clasa a VII-a la Colegiul National ”A. T. Laurian” Botoșani (prof. Coca Dorica), a obținut Medalia de Aur (Locul III), cu 96,5 puncte, la Latină.

De asemenea, pe locul IV, cu 91 de puncte, s-a clasat Sebastian Șaguna (clasa a XII-a, Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani).

Felicităm, de asemenea, toți elevii calificați la această competiție națională: Denis Cucu, Daria Hazaparu, Hnatiuc Amalia, Cosmina Ioana Podovei, Apetroaie Costin, Negru Adriela, Bianca Băiceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
288

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
118

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
364

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...