Doliu în mediul academic, s-a stins profesorul multor economiști din Botoșani! (Foto)

S-a stins la 59 de ani, răpus de o boală necruțătoare. Nu a fost un simplu profesor, ci un exemplu de urmat pentru succes și devotament, spun despre el cei care l-au cunoscut.

Doliu în mediul academic, s-a stins profesorul multor economiști din Botoșani! (Foto)

S-a stins din viață un profesor care, vreme de 30 de ani, a pregătit specialiști în Economie și Administrarea Afacerilor.

Profesorul Marius Teodor Spînu avea 59 de ani și a fost răpus de o boală necruțătoare.

Liga Studenţilor Economişti Iaşi a transmis un emoționant mesaj de condoleanțe.

“Cu mare regret în suflet, anunțăm că domnul Lect.univ.dr Marius Teodor Spînu a încetat din viață. A fost un caracter deosebit, înțelept, cu o fire puternică și o personalitate marcantă în mediul academic, având o activitate impresionantă de mai bine de 30 de ani în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Nu a fost un simplu profesor de matematică, ci un exemplu de urmat pentru succes și devotament! Contribuția lui nu se poate măsura în numere, ci în amintirile studenților din numeroasele generații ce l-au cunoscut. Domnul Profesor va fi mereu în gândurile noastre, iar lecțiile și învățămintele sale vor continua să ne călăuzească pe drumul nostru. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Liga Studenţilor Economişti Iaşi.



Originar din Hârlău, Marius Spînu era lector univ. dr. la Universitatea „Al. I. Cuza”, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Numeroși studenți, dar și absolvenți, care au beneficiat de cursurile profesorului, au transmis cuvinte de apreciere față de cel care le-a fost mentor. Mulți dintre ei sunt astăzi economiști în Botoșani.  

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
106

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
234

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
55

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...