Doliu în Educație, a plecat un profesor și un om deosebit: ”Cei care au primit lumină de la el o să-i aprindă mereu o candelă”

Un profesor este asemenea unei candele ce se consumă dăruind lumină elevilor, generație după generație.

”Astăzi candela domnului profesor Sebastian Bârsan s-a stins în ceea ce privește dăruirea de lumină pe pământ, dar cei care au primit lumină de la el o să-i aprindă mereu o candelă, rugându-se pentru sufletul lui”, transmit reprezentanții comunității Leorda, acolo unde a profesat și a trăit profesorul Sebastian Bârsan.

La dispariția dureroasă a dascălului, primarul comunei Leorda, Ștefan Dulgheru, împreună cu colectivul Primăriei Comunei Leorda, transmit condoleanțe pentru familia îndoliată ce este greu încercată de nemărginita durere și ”golul imens lăsat în urmă de trecerea la cele veșnice a domnului profesor Sebastian Bârsan”.

”Ne exprimăm regretele sincere în fața dispariției celui care a fost Sebastian Bârsan, un profesor și un om deosebit în profesie, familie, societate, care și-a dovedit din plin calitățile în perioada în care a profesat cu multă dedicație”, a precizat primarul Ștefan Dulgheru.

Plecarea profesorului a lăsat în urmă regrete, dar și multe amintiri deosebite pentru cei care l-au cunoscut.
 


 

”Condoleanțe și păreri de rău pentru cel mai iubit om din comuna noastră, domnul profesor Sebastian Bârsan! Un om inegalabil în matematică, respect și bun simț! Drum lin spre cer, domnul profesor al multor generații și un adevărat om în adevărul sens al cuvântului! Multe condoleanțe și respect maxim pentru domnul profesor Sebastian Bârsan!”, a transmis un alt membru al comunității din Leorda.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica ”Sf. Nicolae” din comuna Leorda, unde cei care l-au iubit ș i-au apreciat munca vor putea să-I aducă un ultim omagiu.

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 24 august, la ora 10.00, la Biserica ”Sf. Nicolae” din Leorda.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

Sunday, 20 October 2024

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

Sunday, 20 October 2024

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...