Cristina Bălăucă, noul inspector școlar general adjunct, la numirea în funcție: „Mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă” (video)

Cristina Bălăucă, noul inspector școlar general adjunct, la numirea în funcție: „Mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă” (video)

Cristina Bălăucă este noul inspector școlar general adjunct, care ocupă, începând de luni, locul lui Bogdan Suruciuc, pe management, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani. Până în aceste momente, cadrul didactic nu a mai ocupat un post de conducere.

Cadrul didactic este titular la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, pe disciplina fizică. Aceasta a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc, luni, la sediul IȘJ, că îi place foarte mult să muncească și să se implice cât mai mult în tot ceea ce ține de educație.

„Este pentru prima dată când ocup un post de conducere în structura inspectoratului școlar județean. Probabil la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am întreprins la Colegiul Mihai Eminescu. Mie îmi place să mă implic foarte mult. Până acum nu am candidat niciodată pentru o funcție de conducere, însă mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă și, probabil, am fost propusă pentru această funcție în baza a ceea ce am făcut până acum, zic eu”, a precizat Cristina Bălăucă.

Cadrul didactic a mai precizat și faptul că vrea ca învățământul să fie la fel pentru toți copiii.

„Cel mai important este să asigurăm ceea ce se cere, care este finalitatea acestui învățământ. Adică, toți elevii să aibă parte de tot ce este mai bun, însă nu selectiv. Toți elevii trebuie tratați la fel”, a conchis inspectorul școlar general adjunct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Rezultatele examenului național de bacalaureat, după contestații

Vineri, 1 Iulie 2022
494

La examenul de Bacalaureat, în județul Botoșani au promovat examenul național de bacalaureat 1862 elevi din 2512 prezenți la toate probele examenului național de bacalaureat. Rata de promov...

Termene prelungite pentru constatarea suprafețelor afectate de seceta pedologică

Vineri, 1 Iulie 2022
291

Regulamentul privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomene meteorologice periculoase având ca efect producerea secetei pedologice, care stabilește și formularistica necesa...

Polițiștii le-au explicat copiilor cum trebuie să se comporte în trafic și ce înseamnă semnele de circulație pentru pietoni

Vineri, 1 Iulie 2022
342

La data de 25 mai 2022, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier, au desfășurat o activitate informativ preventivă cu copiii din ...