Cristina Bălăucă, noul inspector școlar general adjunct, la numirea în funcție: „Mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă” (video)

Cristina Bălăucă, noul inspector școlar general adjunct, la numirea în funcție: „Mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă” (video)

Cristina Bălăucă este noul inspector școlar general adjunct, care ocupă, începând de luni, locul lui Bogdan Suruciuc, pe management, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani. Până în aceste momente, cadrul didactic nu a mai ocupat un post de conducere.

Cadrul didactic este titular la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, pe disciplina fizică. Aceasta a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc, luni, la sediul IȘJ, că îi place foarte mult să muncească și să se implice cât mai mult în tot ceea ce ține de educație.

„Este pentru prima dată când ocup un post de conducere în structura inspectoratului școlar județean. Probabil la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am întreprins la Colegiul Mihai Eminescu. Mie îmi place să mă implic foarte mult. Până acum nu am candidat niciodată pentru o funcție de conducere, însă mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci parte dintr-o echipă și, probabil, am fost propusă pentru această funcție în baza a ceea ce am făcut până acum, zic eu”, a precizat Cristina Bălăucă.

Cadrul didactic a mai precizat și faptul că vrea ca învățământul să fie la fel pentru toți copiii.

„Cel mai important este să asigurăm ceea ce se cere, care este finalitatea acestui învățământ. Adică, toți elevii să aibă parte de tot ce este mai bun, însă nu selectiv. Toți elevii trebuie tratați la fel”, a conchis inspectorul școlar general adjunct.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
293

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
559

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
541

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...