Copiii din Albești care vor să schimbe lumea! FOTO

Copiii din Albești care vor să schimbe lumea! FOTO

"Cand vezi o persoana buna, gandeste-te cum sa devii ca ea. Cand vezi o persoana nu atat de buna, reflecteaza asupra propriilor puncte slabe".
           
In cadrul Saptamanii Educatiei Globale "Impreuna construim o lume mai buna", elevii de la Școala Gimnaziala Nr.2 Tudor Vladimirescu-Albesti au desfasurat mai multe activitati, cum ar fi: "Cu pasi mici spre o lume mai buna", "Ocrotind natura, ne ocrotim pe noi insine", "Ajutand pe ceilalti, lumea devine mai buna", "Copiii educati vor putea schimba lumea", "Sanatatea mea depinde de sanatatea mediului".

Aceste activitati s-au desfasurat in parteneriat cu Biserica Tudor Vladimirescu, Comitetul de parinti al scolii dar si cu Centrul de Plasament "Sf. Nicolae” Trusesti.
         
Cadrele didactice, elevii dar si parintii au fost antrenati in activitati care sa le stimuleze interesul pentru a ajuta. Astfel, au fost dezvoltate unele calitati: bunatate, empatie si compasiune, grija fata de mediul inconjurator.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
594

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
142

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
134

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...