Copiii de la Grădinița „Crescendo”, învățați să se protejeze în fața pericolelor (fotogalerie)

Copiii de la Grădinița „Crescendo”, învățați să se protejeze în fața pericolelor (fotogalerie)

„Avem voie să ne jucăm cu focul, cu prizele sau cu întrerupătoarele?”- NU! Au răspuns, în cor, copiii de la Grădinița „Crescendo” din municipiu, care au fost vizitați, în această dimineață, de un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Botoșani și inspectorii de prevenire.

Activitatea a fost organizată pentru a marca Ziua Informării Preventive, sărbătorită de fiecare dată când ziua de 13 pică marțea.

Atât educatoarele, cât și copiii și-au dorit să petreacă o oră alături de pompieri, pentru a afla mai multe informații despre activitatea acestora, dar și sfaturi referitoare la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni evenimentele precum incendiile sau accidentele la joacă sau acasă.

Ei au avut ocazia să vadă autospeciala de stingere a incendiilor și să probeze echipamentele de protecție folosite de pompieri în misiunile operative.

La final, pompierii au oferit materiale de informare preventivă din cadrul campaniei „Marți, 13 – Preveniți ghinionul” și „Marți, 13 - Acasă în siguranță”.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
20

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
59

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
276

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...