Competiția balcanică organizată la Dorohoi s-a încheiat într-un cadru festiv. Vezi care sunt câștigătorii

Competiția balcanică organizată la Dorohoi s-a încheiat într-un cadru festiv. Vezi care sunt câștigătorii

Vineri, 2 septembrie, începând cu ora 18:00, la Cinema Melodia, într-un cadru festiv, s-au încheiat manifestările celei de-a XVI-a ediții a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru Juniori.

Într-o atmosferă cu totul impresionantă, competiția desfășurată la Dorohoi și-a desemnat câștigătorii: 10 medalii de aur, 10 de argint și 12 medalii de bronz au recompensat pe cei mai buni dintre competitori.

Dorohoinews.ro scrie că, echipa României, alcătuită din 8 participanți, și-a adjudecat 4 medalii de aur și 4 de argint. Totodată, Ștefan Cătălin Savu, grație celui mai mare punctaj, a fost desemnat câștigătorul absolut. Membrii Comisiei Științifice și cei ai Comisiei Tehnice au asigurat condiții optime de concurs, astfel încât ceremonia de închidere a pus punct unui eveniment organizat impecabil.

La festivitatea de încheiere au participat și au transmis mesaje de felicitare pentru organizarea și desfășurarea competiției și pentru câștigători: d-na Inspector Școlar General Adjunct, prof. Cristina Bălăucă, d-nul Dorin Alexandrescu, primarul Municipiului Dorohoi, d-nul viceprimar, Cristian Dogaru, D-na Daniela Nour, inspector de informatică, d-nul Sebastian Manolache, inspector de matematică. Din partea Ministerului, au participat, online, secretarii de stat, d-nii Sorin Ion și Bogdan Cristescu. Elevi de la Clubul Copiilor din Dorohoi au prezentat pe scenă, în încheiere, câteva momente de folk, muzică ușoară și dans modern, sub îndrumarea profesorilor Mihai Paul-Ciprian și Constantin Dicu.

La reușita acestei săptămâni, au contribuit profesorii și elevii voluntari însoțitori de grupuri, sponsorii, conducerea Liceului „Regina Maria”, Consiliul Școlar al Elevilor, partenerii media, Clubul Copiilor Dorohoi, Casa Municipală de Cultură, Centrul de Informare și Promovare Turistică.

Vezi AICI lista completă cu câștigătorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
25

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
237

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...