Cel mai frumos mesaj de 8 Martie vine de la copiii dintr-un sat botoșănean! VIDEO EMOȚIONANT

Cel mai frumos mesaj de 8 Martie vine de la copiii dintr-un sat botoșănean! VIDEO EMOȚIONANT

Cuvinte sincere, trăiri intense, zâmbete și emoții greu de stăpânit! Însă ceea ce impresionează nespus la acești copii ai unei școli din mediul rural botoșănean este maturitatea vorbelor, dar mai ales autenticitatea manifestată.

Chiar dacă a fost filmat anul trecut, cu prilejul zilei de 8 Martie, clipul păstrează emoția și frumusețea din ochii copiilor.

Este vorba despre elevi ai Școlii Blândești, județul Botoșani, iar inițiativa acestei sensibile surprize îi aparține prof. Iustina Irimia-Cenușă. 

Imaginile surprind, mai ales, o situație a copilului pe care societatea o ignoră, statul o contabilizează în statistici, iar istoria o va consemna, probabil, ca fiind una dintre cele mai mari migrații ale românilor din ultimul secol: plecarea părinților în străinătate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
84

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...