Aproximativ 2.000 de posturi vacante în educația botoșăneană pentru anul școlar următor!

Cele mai multe locuri sunt pentru o perioadă determinată și sunt incomplete.

Aproximativ 2.000 de posturi vacante în educația botoșăneană pentru anul școlar următor!

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a publicat lista posturilor/catedrelor vacante/rezervate complete și incomplete pentru anul școlar 2024 – 2025.

Lista a fost publicată pe site-ul IȘJ, dar și la sediul instituției.

„Pentru anul școlar viitor, la nivelul județului Botoșani, au fost publicate 1948 de posturi/ catedre vacante/rezervate: 273 pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1675 pentru angajare pe perioadă determinată. Din cele 1675, 309 posturi sunt complete, iar 1366 sunt incomplete”, a declarat prof. Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Poți consulta AICI lista cu posturile vacante în învățământ pentru anul școlar următor, disponibile la nivelul județului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
187

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
278

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
217

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...