Andreea Anghel, dorohoianca de 10 la Evaluarea Națională

Andreea Anghel, dorohoianca de 10 la Evaluarea Națională

Municipiul Dorohoi este, din nou, în top după afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională. La nivelul întregii țări s-au obținut 221 de medii de 10.

La Limba Română s-au obținut 810 note de 10, iar la Matematică s-au obținut 2.966 note de 10. Numărul mediilor peste 5 este la un maxim absolut față de ultimii 10 ani. Este un procent de 82,3%. 122.166 de elevi care au luat medii peste 5 anul acesta înainte de contestații. Anul trecut au fost 76.7%.

Potrivit dorohoinews.ro, la nivelul municipiului Dorohoi, Andreea Anghel, elevă la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi, a obținut singura medie de 10.

„Entuziasmul îmi străbate în continuare sufletul! Sunt mândră fiindcă am avut parte 9 ani de dascăli dedicați, susținători fideli, care au trecut prin aceleași emoții intense asemenea elevilor, sunt mândră fiindcă am avut parte de sprijinul neîncetat al familiei mele, sunt mândră pentru că am trecut printr-un moment copleșitor, emoționant, memorabil, plin de bucurie și zâmbete. Această performanță este cununa muncii, ambiției și dorinței mele de a demonstra că „se poate”. Ingredientele rețetei succesului sunt, pentru mine, încrederea, perseverența, autocontrolul și timp suficient dedicat studiului. Sunt veselă pentru că primul pas în viața de licean este cu dreptul și îmi doresc să am același curaj în visare și aceeași putere de muncă”, a declarat Andreea Anghel.

La nivelul județului Botoșani, 5 elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2022:

1. Andreea Anghel – Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi;

2. Bogdan Chebac – Școala Gimnazială Nr.17 din Botoșani;

3. Teodora Constantin – Școala Gimnazială „Grigore Antipa” din Botoșani;

4. Ema Ioana Andronic - Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani;

5. Alexandru Mihai Macovei - Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șef nou (și) la Poliția de Frontieră din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:00
145

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (S.T.P.F.) din Botoșani are o nouă conducere, după ce la finalul anului 2023 comisar șef de poliție Valeriu Mihai Harabulă s-a pensionat.Iniț...

O doamnă preia conducerea APIA Botoșani, după trimiterea la pensie a lui Liviu Zaharia! (foto, video)

astăzi, 13:39
467

Elena Lăzăruc preia conducerea interimară a Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) din Botoșani.Postul a rămas neocupat după ce Liviu Zaharia a împlinit c...

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
797

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...