Admitere UAIC Iași, filiala Botoșani. Câte locuri mai sunt disponibile în sesiunea de toamnă

Admitere UAIC Iași, filiala Botoșani. Câte locuri mai sunt disponibile în sesiunea de toamnă

Botoșănenii care doresc să urmeze o formă de învățământ superioară în cadrul extensiunii universitare ieșene vor putea să-și depună dosarele  începând cu data de luni, 6 septembrie 2021, cea de-a doua sesiune de înscriere fiind deschisă până pe data de 10 septembrie 2021.

Înscrierea se realizează online, pe site-ul  https://admitere.uaic.ro/filiala-botosani/ sau fizic, la sediul Filialei din Botoșani (Colegiul Național „A.T. Laurian) sau la sediul Facultății de Litere din Iași.

Candidații care aleg să depună dosarul în format fizic, au la dispoziție următorul program:

- luni, 6 septembrie – vineri, 10 septembrie 2021, între orele 9:00-17:00

- în zilele de 9 și 10 septembrie 2021 – doar în format fizic, între orele 9:00-17:00, la sediul filialei din Botoșani (Colegiul Național A.T. Laurian) din strada Nicolae Iorga nr.19 sau la sediul Facultății de litere din Iași.

Rezultatele vor fi afișate luni, 13 septembrie 2021 iar confirmarea locului se va face la sediul unde s-a făcut și înscrierea.

Persoanele  interesate mai au la dispoziție  55 de locuri, din cele 100 puse la dispoziție candidaților din Botoșani,  la 3 programe de studii, dintre care 1 la studii de licență și 2 la studii de master:

Finanțe Bănci: studii universitare de licență, învățământ la distanță, 15 locuri cu taxă;

Administrație publică: studii universitare de licență, învățământ la distanță – cele 25 de locuri cu taxă au fost ocupate integral din prima sesiune de admitere;

Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral: studii universitare de master, învățământ cu frecvență  5 locuri la buget/16 locuri cu taxă;

Drept privat: studii universitare de master, învățământ cu frecvență, 4 locuri la buget/ 15 locuri cu taxă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta