WhatsApp încearcă să își refacă imaginea pierdută

WhatsApp încearcă să își refacă imaginea pierdută

WhatsApp, serviciul de mesagerie mobilă introduce o nouă funcție, care permite citirea mesajelor mai târziu. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar și celor mai distrați utilizatori să nu rateze niciun mesaj.

După scandalul din ianuarie, care a zdruncinat serios încrederea în WhatsApp, aplicația urmează să treacă prin niște schimbări semnificative și să îți crească dependența de ea.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidențialității și noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici.

Noua funcție, care, după toate probabilitățile, se va numi „Citește mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicația va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele rămase necitite.

Noua funcție WhatsApp ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversațiile sunt foarte active. Astfel, va exista posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Funcția „Citiți mai târziu” va apare în curând

Pentru folosi noua funcție, se va selecta chatul dorit iar apoi se va deschide meniul dedicat. În acest moment vom putea alege opțiunea „Citiți mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior. Astfel, „Citi mai târziu”, așa cum îi zice numele, citești mai târziu tot ce primești de la un contact. Intră aici și apelurile. E, totodată, un fel de do not disturb, așa că va fi interesant de văzut cum o implementează aplicația.

 

Nu în ultimul rând, în 2021, aplicația ar putea primi opțiunea de-a funcționa pe mai multe dispozitive în același timp. În prezent, ai contul pe un telefon, iar pe web (desktop sau tabletă) poți avea un al doilea dispozitiv. Ideea acestei opțiuni e de a folosi același cont pe mai multe dispozitive, cum se întâmplă cu Messenger.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani, lider de proiect transfrontalier

astăzi, 10:36
15

„Innovative teaching and learning through developing of digital competences and implementation of STEM educational program”(Predarea și învățarea prin dezvoltarea competențelor d...

140 de ani fără August Treboniu Laurian

astăzi, 08:31
105

Se împlinesc 140 de ani de când August Treboniu Laurian s-a despărțit de cele lumești, în 1881, lăsând în urmă realizări ce vorbesc peste veacuri despre iubirea de ...

Revocarea botoșăneancei Renate Weber, tergiversată de negocierile din coaliţie

Luni, 1 Martie 2021
243

Revocarea Avocatului Poporului, adică a  botoșănencei  Renate Weber, e întârziată de negocierile din coaliția de guvernare, în condițiile în care partidele nu a...