WhatsApp încearcă să își refacă imaginea pierdută

WhatsApp încearcă să își refacă imaginea pierdută

WhatsApp, serviciul de mesagerie mobilă introduce o nouă funcție, care permite citirea mesajelor mai târziu. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar și celor mai distrați utilizatori să nu rateze niciun mesaj.

După scandalul din ianuarie, care a zdruncinat serios încrederea în WhatsApp, aplicația urmează să treacă prin niște schimbări semnificative și să îți crească dependența de ea.

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidențialității și noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici.

Noua funcție, care, după toate probabilitățile, se va numi „Citește mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicația va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele rămase necitite.

Noua funcție WhatsApp ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversațiile sunt foarte active. Astfel, va exista posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Funcția „Citiți mai târziu” va apare în curând

Pentru folosi noua funcție, se va selecta chatul dorit iar apoi se va deschide meniul dedicat. În acest moment vom putea alege opțiunea „Citiți mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior. Astfel, „Citi mai târziu”, așa cum îi zice numele, citești mai târziu tot ce primești de la un contact. Intră aici și apelurile. E, totodată, un fel de do not disturb, așa că va fi interesant de văzut cum o implementează aplicația.

 

Nu în ultimul rând, în 2021, aplicația ar putea primi opțiunea de-a funcționa pe mai multe dispozitive în același timp. În prezent, ai contul pe un telefon, iar pe web (desktop sau tabletă) poți avea un al doilea dispozitiv. Ideea acestei opțiuni e de a folosi același cont pe mai multe dispozitive, cum se întâmplă cu Messenger.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...