Vezi cele mai tari firme din Botosani dupa profit si cifra de afaceri!

Vezi cele mai tari firme din Botosani dupa profit si cifra de afaceri!

Cei mai tari oameni de afaceri din Botosani au fost premiati vineri, cu ocazia cele de-a XIX-a editii a Balului oamenilor de afaceri si a Topului Judetean al Firmelor, realizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani.

Topul celor mai tari firme din Botosani, dupa cifra de afaceri, este condus de Electro-Alfa International SRL, cu o cifra de afaceri de 144,5 milioane de lei.

Pe locul doi se claseaza Carreman Romania, cu o cifra de afaceri 129,6 milioane de lei, urmata de Elsaco Electronic SRL, cu o cifra de afaceri de 127,4 milioane de lei de lei.

Pe prima pozitie in Topul dupa profitul brut din exploatare se claseaza firma Formens SRL, cu un profit brut din exploatare de peste 14,9 milioane de lei, urmata de Electro-Alfa International SRL, cu un profit de 13,2 milioane de lei, iar pe locul trei este firma Victor Construct, cu un profit brut din exploatare de 12,4 milioane de lei.

Topul 2011 a fost realizat in urma analizelor efectuate dupa bilanturile depuse de reprezentantii firmelor.

Vezi AICI primele 50 de firme din Top, dupa cifra de afaceri!

Vezi AICI primele 50 de firme din Top, dupa profitul brut!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
191

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
279

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
219

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...