Un avocat șj un fost șef DSP Olt, ambii în trecut având probleme cu justiția - numiți la cabinetul noii șefe a Fiscului!

Un avocat șj un fost șef DSP Olt, ambii în trecut având probleme cu justiția - numiți la cabinetul noii șefe a Fiscului!

Avocatul Marius Stăncescu și fostul șef al Direcției de Sănătate Publică Olt Andrei Iordache au fost numiți de noul președinte al ANAF, Mihaela Triculescu, în postul de consilier, respectiv șef de cabinet.

Iordache este un apropiat al noii șefe a ANAF, presa relatând că Darius Vâlcov, cel care ar fi susținut numirea lui Triculescu în funcție, a cunoscut-o pe aceasta chiar prin intermediul lui Iordache. Cei doi au avut în trecut probleme cu justiția.

În contextul în care noii președinte a ANAF i-a fost reproșată lipsa de experiență în administrarea unui structuri de asemenea anvergură, oamenii din jurul acesteia, care trebuie să o consilieze, sunt mai importanți decât erau, de exemplu, în mandatul fostului șef al Fiscului Ionuț Mișa, cu o carieră lungă în ANAF, dar și fost ministru și secretar de stat la Finanțe.

Citește mai mult pe Profit.ro...

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
11

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
571

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
183

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...