Teatrul Eminescu angajează actor cu salariu de 4.000 de lei!

Teatrul Eminescu angajează actor cu salariu de 4.000 de lei!

Un salariu lunar de 2.600 de lei va avea un consilier instituții publice în cadrul ITM Botoșani, o condiție fiind minimum 9 ani vechime.

La Spitalul Mavromati, în schimb, un director îngrijiri (asistent medical șef/unitate) va avea o retribuție lunară de 3.950-4.212 lei, perioada încadrării fiind determinată - 3 ani.

Un inginer textile, pielărie va fi plătit într-o fabrică de confecții cu doar 1.375 lei, angajarea fiind condiționată și de experiența la stația grafică în fabrica de confecții textile.

Mai bine plătit va fi un laborant în învățământ, post scos la concurs de Colegiul Național "A.T.Laurian", oferta fiind nu doar pentru cei cu studii superioare, iar salariul este de 1.577 lei.

Teatrul MIhai Eminescu scoate la concurs două posturi de actor. În primul caz se oferă un salariu de 1.941 lei, în cel de-al doilea caz se solicită 6 ani și 6 luni vechime, salariul oferit ajungând la 3.966 lei.

VEZI OFERTA COMPLETA DE LOCURI DE MUNCA!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
22

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
69

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
20

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...