Sute de locuri de muncă în județ. Cele mai multe sunt pentru șomerii cu studii medii

Sute de locuri de muncă în județ. Cele mai multe sunt pentru șomerii cu studii medii

În cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt disponibile aproximativ 800 de locuri de muncă, anunță conducerea instituției, Anca Apăvăloaie.

Mai precis, sunt vacante 790 de posturi, dintre care 757 sunt pentru cetățenii cu studii medii și 33 pentru cei cu studii superioare.

În funcție de domeniul de activitate, cele mai multe locuri sunt în domeniul construcțiilor (392), pentru confecții sunt disponibile 245 de locuri, în alimentație publică 14, prelucrarea și conservarea cărnii 33, transporturi rutiere de mărfuri 15, fabricarea de pompe și compresoare 10 și în alte domenii 81.

Pentru mai multe informații cu privire la disponibilitatea locurilor de muncă și pașii pe care cetățenii aflați în căutarea unui loc de muncă trebuie să îi parcurgă se pot obține de la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, de pe strada Colonel Tomoroveanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
699

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1106

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
633

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...