Presedintele companiei SOCAR, prezent luni la Botosani, la inaugurarea primelor statii de distributie a carburantilor!

Presedintele companiei SOCAR, prezent luni la Botosani, la inaugurarea primelor statii de distributie a carburantilor!

Luni, 31 octombrie, la Botoşani are loc inaugurarea primelor staţii de distribuţie a carburanţilor SOCAR, în România şi în Uniunea Europeană!

Ceremonia de inaugurare se va desfăşura la staţia SOCAR Independenţei, eveniment la care va fi prezent şi presedintele companiei SOCAR - Rovnag Abdullayev.

Directorul SOCAR Romania a declarat ca pe parcursul a trei ani de zile vor fi modernizate aproape 300 de statii in intreaga tara, pentru inceput urmand a fi modernizate 15 benzinarii, dintre care trei la Botosani, iar restul in Suceava, Neamt si Iasi. Investitiile in cele 15 statii Peco se ridica la 10 milioane de euro.

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...