Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Jandarmi din Botoșani

Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Jandarmi din Botoșani

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani organizează concurs în vederea încadrării unui post vacant de personal contractual, adică muncitor calificat IV – I, în cadrul Serviciului Logistic de Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului, se arată într-un comunicat de presă emis de instituție.

Potrivit sursei citate, dosarul de concurs poate fi depus personal de către candidați până la data de 14.12.2021, ora 14:00, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului, cu sediul în municipiul Botoșani, de pe strada I. C. Brătianu.

„Nu va fi acceptat dosarul de concurs în cazul în care documentele solicitate în original prezintă deteriorări sau alterări ale elementelor de siguranță care nu permit stabilirea autenticității documentului sau sunt plastifiate”, transmit reprezentanții instituției.

Candidații trebuie să fie absolvenți de cel puțin studii gimnaziale cu certificat de capacitate/de absolvire și, de asemenea, trebuie să fi absolvit cursuri/programe de perfecționare/specializare - instalator sanitar și încălzire termică, autorizație avizată ISCIR - fochist clasa C, în termen de valabilitate.

Nu se solicită vechime în muncă și/sau specialitate.

Toate informațiile necesare celor interesați sunt cuprinse în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, precum și la avizierul inspectoratului.

În situația în care există nelămuriri în urma studierii anunțurilor de concurs, candidații pot lua legătura telefonic cu lucrătorii Biroului Resurse Umane, de luni până vineri, în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 14:00, la numărul 0231511533, interior 24527.

De asemenea, candidații vor verifica periodic site-ul inspectoratului, pentru a fi la curent cu eventualele precizări și modificări apărute în organizarea și desfășurarea concursului.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Silvia Luca, noua actriță a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani

astăzi, 08:49
228

Echipa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani s-a îmbogățit cu o nouă actriță. De la sfârșitul anului trecut, din echipa talentaților actori face parte și actrița Si...

De astăzi se pot vaccina anti-Covid-19 și copiii între 5 și 11 ani

astăzi, 08:35
95

Vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani începe miercuri. Imunizarea se face în centrele dedicate copiilor cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech, scri...

Românii care nu se vaccinează și-ar putea pierde dreptul de a munci în Germania

astăzi, 08:03
240

România e cunoscută drept una dintre principalele țări care furnizează forță de muncă pentru piața germană, mai ales în cazul muncitorilor sezonieri, dar regulile mult mai stricte...