Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Jandarmi din Botoșani

Posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Jandarmi din Botoșani

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani organizează concurs în vederea încadrării unui post vacant de personal contractual, adică muncitor calificat IV – I, în cadrul Serviciului Logistic de Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului, se arată într-un comunicat de presă emis de instituție.

Potrivit sursei citate, dosarul de concurs poate fi depus personal de către candidați până la data de 14.12.2021, ora 14:00, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului, cu sediul în municipiul Botoșani, de pe strada I. C. Brătianu.

„Nu va fi acceptat dosarul de concurs în cazul în care documentele solicitate în original prezintă deteriorări sau alterări ale elementelor de siguranță care nu permit stabilirea autenticității documentului sau sunt plastifiate”, transmit reprezentanții instituției.

Candidații trebuie să fie absolvenți de cel puțin studii gimnaziale cu certificat de capacitate/de absolvire și, de asemenea, trebuie să fi absolvit cursuri/programe de perfecționare/specializare - instalator sanitar și încălzire termică, autorizație avizată ISCIR - fochist clasa C, în termen de valabilitate.

Nu se solicită vechime în muncă și/sau specialitate.

Toate informațiile necesare celor interesați sunt cuprinse în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, precum și la avizierul inspectoratului.

În situația în care există nelămuriri în urma studierii anunțurilor de concurs, candidații pot lua legătura telefonic cu lucrătorii Biroului Resurse Umane, de luni până vineri, în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 14:00, la numărul 0231511533, interior 24527.

De asemenea, candidații vor verifica periodic site-ul inspectoratului, pentru a fi la curent cu eventualele precizări și modificări apărute în organizarea și desfășurarea concursului.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1023

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
298

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...