Organizatorii de evenimente sunt la pământ

Organizatorii de evenimente sunt la pământ

Dacă în urmă cu un an de zile, mai toate localitățile organizau evenimente, gen zilele comunei, orașelor și municipiilor, festivaluri peste festivaluri de toate și pentru toate gusturile, pandemia a dat peste cap complet industria de evenimente.

Este și cazul botoșăneanului Marius Honceru, un cunoscător al organizărilor de evenimente, atât în județul nostru cât și în toată Moldova. De când a început pandemia a început declinul. Nu mai avem efectiv niciun fel de activitate. Băncile ne presează, facturile vin indiferent de situație, nu mai știm încotro să ne îndreptăm. Am solicitat băncii o amânare a plății ratelor și să plătim pentru încă 6 luni doar dobânda și când ne vom relua activitatea ne vom regla. Nici nu au vrut să audă. Am trei copii și o casă de întreținut. Nu știu efectiv unde să apuc”, declarat Marius Honceru.

Atât el, cât și ceilalți colegi de breaslă aproape s-au resemnat. Nu știu când își vor relua activitatea, dar știu că nu peste mult timp reprezentanții băncilor le vor bate la ușă.

 

Spune-ne opinia ta