Locuri de muncă vacante în județ

Locuri de muncă vacante în județ

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani, sunt vacante 709 locuri de muncă în județul Botoșani. Oferta este una bogată și variată, fiind posturi disponibile atât pentru cei cu studii superioare, cât și pentru cei cu studii medii.

Din punctul de vedere al domeniului de activitate, cele mai multe job-uri sunt în domeniul construcțiilor, mai exact 365, anunță Gabriela Vranciuc, purtător de cuvânt AJOFM.

În domeniul confecțiilor sunt disponibile 185 de locuri de muncă, în alimentație publică 24, pentru prelucrarea și conservarea cărnii angajatorii au declarat vacante 32 de job-uri, în transporturi rutiere și mărfuri 8 locuri, în fabricarea de pompe și compresoare 39 de locuri și în alte domenii de activitate 56 de locuri de muncă.

De asemenea, pentru șomerii cu studii superioare sunt vacante 23 de posturi și pentru cei cu studii medii sunt vacante 686 de locuri din totalul de 709 job-uri.

De exemplu, în municipiul reședință de județ se caută biolog, pentru care se cer studii superioare, pe o perioadă nedeterminată.

Se mai caută ingineri, asistenți medicali, agenți de vânzări, bucătari, ospătari și barmani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

În weekend se joacă spectacolul „Bani din cer”

astăzi, 12:12
17

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de artă teatrală atât sâmbătă, 29 ianuarie 2022, cât și duminică, 30 ianuarie 2022, de la ora 18:00, l...

Iulian Rotariu, pentru a cincea oară campion mondial

astăzi, 11:50
152

Mândrie pentru județul Botoșani. Pompierul Iulian Rotariu este pentru a cincea oară campion mondial. Salvatorul a câștigat ultramaratonul Nomad din Laponia Finlandeză.  ...

Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

astăzi, 10:58
58

Marți seară, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani a avut loc Gala Premiilor „Vasilache”.La eveniment au participat oficialități boto...