Locuri de muncă vacante în județ

Locuri de muncă vacante în județ

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani, sunt vacante 709 locuri de muncă în județul Botoșani. Oferta este una bogată și variată, fiind posturi disponibile atât pentru cei cu studii superioare, cât și pentru cei cu studii medii.

Din punctul de vedere al domeniului de activitate, cele mai multe job-uri sunt în domeniul construcțiilor, mai exact 365, anunță Gabriela Vranciuc, purtător de cuvânt AJOFM.

În domeniul confecțiilor sunt disponibile 185 de locuri de muncă, în alimentație publică 24, pentru prelucrarea și conservarea cărnii angajatorii au declarat vacante 32 de job-uri, în transporturi rutiere și mărfuri 8 locuri, în fabricarea de pompe și compresoare 39 de locuri și în alte domenii de activitate 56 de locuri de muncă.

De asemenea, pentru șomerii cu studii superioare sunt vacante 23 de posturi și pentru cei cu studii medii sunt vacante 686 de locuri din totalul de 709 job-uri.

De exemplu, în municipiul reședință de județ se caută biolog, pentru care se cer studii superioare, pe o perioadă nedeterminată.

Se mai caută ingineri, asistenți medicali, agenți de vânzări, bucătari, ospătari și barmani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
577

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
970

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
619

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...