Gheorghe Ciubotaru, afaceri de 53 mil. euro cu echipamente de joasă şi medie tensiune, în creștere cu 70 la sută

 Antreprenorul Gheorghe Ciubotaru, din Botoşani, a ajuns la afaceri de 53 mil. euro cu furnizorul de echipamente de joasă şi medie tensiune Electro-Alfa International.

Gheorghe Ciubotaru, afaceri de 53 mil. euro cu echipamente de joasă şi medie tensiune, în creștere cu 70 la sută

 Gheorghe Ciubotaru  Foto: zf.ro

Furnizorul de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune Electro-Alfa International, controlat de antreprenorul Gheorghe Ciubotaru din Botoşani, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 261,5 mil. lei (53 mil. euro), în creştere cu aproximativ 70% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de 154,1 mil. lei (31,3 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Profitul net al Electro-Alfa International a crescut de peste 15 ori în 2022, ajungând la 19,5 mil. lei (3,9 mil. euro), de la un câştig net de 1,2 mil. lei (257.000 de euro) realizat în 2021, conform datelor publice.

Furnizorul botoşănean de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune a avut anul trecut un număr mediu de 207 angajaţi.

Grupul Electroalfa are trei divizii, una de echipamente electrice (Electro-Alfa International), unde se produc aparatură de distribuţie şi tablouri de distribuţie, una destinată confecţiilor metalice (Electro Alfa CM), dar şi o divizie specializată în livrarea la cheie a proiectelor energetice, inclusiv parcuri solare (Electro Alfa Servicii Inginerie).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...