Gheorghe Ciubotaru, afaceri de 53 mil. euro cu echipamente de joasă şi medie tensiune, în creștere cu 70 la sută

 Antreprenorul Gheorghe Ciubotaru, din Botoşani, a ajuns la afaceri de 53 mil. euro cu furnizorul de echipamente de joasă şi medie tensiune Electro-Alfa International.

Gheorghe Ciubotaru, afaceri de 53 mil. euro cu echipamente de joasă şi medie tensiune, în creștere cu 70 la sută

 Gheorghe Ciubotaru  Foto: zf.ro

Furnizorul de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune Electro-Alfa International, controlat de antreprenorul Gheorghe Ciubotaru din Botoşani, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 261,5 mil. lei (53 mil. euro), în creştere cu aproximativ 70% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de 154,1 mil. lei (31,3 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Profitul net al Electro-Alfa International a crescut de peste 15 ori în 2022, ajungând la 19,5 mil. lei (3,9 mil. euro), de la un câştig net de 1,2 mil. lei (257.000 de euro) realizat în 2021, conform datelor publice.

Furnizorul botoşănean de echipamente electrice de joasă şi medie tensiune a avut anul trecut un număr mediu de 207 angajaţi.

Grupul Electroalfa are trei divizii, una de echipamente electrice (Electro-Alfa International), unde se produc aparatură de distribuţie şi tablouri de distribuţie, una destinată confecţiilor metalice (Electro Alfa CM), dar şi o divizie specializată în livrarea la cheie a proiectelor energetice, inclusiv parcuri solare (Electro Alfa Servicii Inginerie).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1313

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
301

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
104

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...