Elita expertizei contabile din Botoșani: cum arată clasamentul celor mai buni profesioniști din domeniu

Un specialist din Botoșani s-a remarcat și pe plan național.

Elita expertizei contabile din Botoșani: cum arată clasamentul celor mai buni profesioniști din domeniu

Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din România (CECCAR) a stabilit clasamentul celor mai buni profesioniști și al celor mai apreciate societăți de expertiză în domeniu, la nivelul județului Botoșani.

Președintele filialei locale a CECCAR, Eugenia Dăscălescu, conduce topul experților contabili, podiumul fiind completat de Mariana Calotă-Dolhascu și Carmen Damaschin. Următoarele poziții sunt ocupate, în ordine, de Doru Liahu, Aurelia Ionițe, Violeta Onofrei, Ioan Chihaia, Mihaela Scripcariu, Irina Rotundu și Adriana Deleu.

Podiumul contabililor autorizați din Botoșani este ocupat de Ilie Străteanu, clasat pe primul loc la nivel local și pe locul IV la nivel național, Petru Cazac și Cristina Proca.

Conform CECCAR, cele mai apreciate societăți de expertiză contabilă din județ sunt: Diaconu Consult Office SRL, Procontab SRL, Agenția de Audit Financiar AFIL SRL, Modern Expert Contalex SRL, Optimus Evident Cont SRL, Dasconta Gold SRL, Procontab Expert Office SRL, MD Way Success SRL și Agils Best Contalex SRL.

Experții contabili și companiile de profil au fost premiate de Ziua Contabilului Român, în cadrul unui eveniment festiv care a reunit circa 100 de specialiști din domeniu.

















 

 

Spune-ne opinia ta