Contribuabilii persoane juridice din Botoșani, invitaţi la sediul ANAF pentru a fi informaţi despre schemele de ajutor de stat!

În scopul mediatizării noutăţilor legislative adoptate pentru simplificarea procedurii de accesare a schemelor de ajutor de stat, seria intalnirilor lunare continuă. Pentru  luna iunie intalnirea cu contribuabilii din Botoșani este programată în data de 12.06.2019.

Contribuabilii persoane juridice din Botoșani, invitaţi la sediul ANAF pentru a fi informaţi despre schemele de ajutor de stat!

În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat, a fost adoptată H.G. nr. 1046/2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807/2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 25/10.01.2019, Partea I. 

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare. 

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate  din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi – la sediul A.J.F.P. Botoşani, va fi punct de informare locală  permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat. 

Promovarea prezentei scheme de ajutor de stat se va face şi prin intermediul întâlnirilor bilunare, în teritoriu, cu operatorii interesaţi, respectiv cei care pot realiza o investiţie de o valoare totală, fără TVA, de minimum 1 milion euro. 

Graficul întâlnirilor din luna iunie 2019 în judeţul Botoşani este următorul: 
– 12.06.2019 ora 11, etaj III, sala nr. 313, la sediul A.J.F.P. Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 5, municipiul Botoşani 

 

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice IAŞI
Biroul Ajutor de stat, practici neloiale şi preţuri reglementate 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
29

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
78

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
233

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...