Consorțiu de firme controlat de Valeriu Iftime, singura ofertă pentru construcția unei centrale electrice de peste jumătate de miliard de lei!

Oferta vine de la un consorțiu românesc al cărui lider este omul de afaceri din Botoșani.

Consorțiu de firme controlat de Valeriu Iftime, singura ofertă pentru construcția unei centrale electrice de peste jumătate de miliard de lei!

   Foto: economica.net

Este singura ofertă depusă la licitația pentru construirea noii centrale electrice pe gaze, în cogenerare, proiect care beneficiază de finanțare europeană nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

La finalul lunii iulie, municipiul Constanța lansa licitația pentru „Sursă de producţie energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanţa”, un contract de proiectare și execuție cu o valoare estimată la 588 de milioane de lei, finanțat parțial din PNRR, potrivit economica.net.

La finalul lui octombrie, termenul-limită, a fost depusă o singură ofertă, din partea unui consorțiu format din: Elsaco Electronic S.R.L (liderul asocierii), ELSACO Engineering SRL, Vestra Industry SRL.

Consorțiul mai include și patru subcontractanți: Energomontaj, Aquaterm Green Energy, Electro-Alfa International și Alrosel Project.

Potrivit Termene.ro, grupul de firme Elsaco este este controlat de mai mulți oameni de afaceri români, în frunte cu botoșăneanul Valeriu Iftime și este specializat în domeniul construcției de utilități. Vestra este controlată de aceiași oameni de afaceri, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
23

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
71

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
356

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...