Companie cu birou în Botoșani, achiziție importantă în America de Sud: „Am fost impresionaţi de dedicarea şi profesionalismul echipei!”

Compania are sediul central în Bucureşti şi birouri în Botoşani, San Francisco, Los Angeles, Guadalajara, Bogotá, Montreal, Kiev şi Manila.

Companie cu birou în Botoșani, achiziție importantă în America de Sud: „Am fost impresionaţi de dedicarea şi profesionalismul echipei!”

 Mihai Pohonţu, CEO Amber  Foto: zf.ro

Amber, studio dezvoltator de jocuri video cu sediul central în Bucureşti şi birouri în întreaga lume, a anunţat achiziţia studioului columbian Madbricks. Această achiziţie face parte din strategia Amber de a aborda procesul dezvoltării de jocuri video într-un mod colaborativ, având ca obiectiv să îşi extindă echipa la nivel global prin integrarea de studiouri externe, susţin reprezentanţii companiei.

„Am fost impresionaţi de dedicarea şi profesionalismul echipei Madbricks în timpul proiectelor dezvoltate împreună, aşa că această achiziţie este un pas natural în relaţia noastră. Interesul faţă de pieţele emergente face parte din ADN-ul nostru, iar Madbricks va consolida prezenţa Amber în peisajul industriei jocurilor din America de Sud”, a declarat Mihai Pohonţu, CEO al Amber.

Cu sediul în Bogota, Columbia, Madbricks este o companie cu expertiză de zece ani în co-dezvoltare şi dezvoltare completă în mai multe genuri de jocuri şi platforme. În acest timp, echipa studioului a crescut la aproximativ 40 de specialişti. Studioul a creat jocuri pentru companii precum Voodoo, ByteDance şi Maximum Games.

„Pentru Madbricks, a deveni parte din Amber reprezintă implicarea în proiecte mai mari şi oportunitatea de a învăţa de la o organizaţie matură”, a declarat Miguel Benavides, CEO al Madbricks, potrivit Ziarul Financiar.

Înfiinţată în 2013 în Bucureşti, Amber este un dezvoltator de jocuri video compus dintr-o reţea de studiouri cu specializări diferite, oferind o paletă largă de soluţii de dezvoltare de jocuri video, ce include livrarea de produse complete, co-dezvoltare, conversie de platforme, live operations şi servicii de suport.

Amber are în prezent peste 850 de angajaţi şi, prin intermediul partenerilor săi, dispune de o reţea globală de peste 3400 de specialişti. Amber are sediul central în Bucureşti şi birouri în Botoşani, San Francisco, Los Angeles, Guadalajara, Bogotá, Montreal, Kiev şi Manila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...