Camera de Comerț Botoșani se pregătește de premierea companiilor din Topul județean al Firmelor

Camera de Comerț Botoșani se pregătește de premierea companiilor din Topul județean al Firmelor

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani a anunțat astăzi că se pregătește de premierea celor mai puternice firme din județul Botoșani.

Premierea va avea loc la 29 octombrie în sala Luceafărul de la Popas Cucorăni din Botoșani.

„Traversăm cu toții o perioada grea, atipică din toate punctele de vedere. Atenția tuturor este concentrată pe sănătatea noastră și a celor din jur, pe efortul de a păstra  afacerile viabile, pe menținerea locurilor de muncă și păstrarea oamenilor care au crescut odată cu business-ul.

Dar chiar și în aceste condiții neprielnice, se cuvine ca performanța în afaceri să fie cunoscută și apreciată, ca semn de respect și încredere în forțele noastre, ca semn al speranței că vom depăși această criză din care vom ieși mai puternici și mai determinați.

Top-ul Județean al Firmelor din acest an ne oferă ocazia perfectă de a ne bucura că suntem alături unii de alții, respectând toate condițiile impuse pentru siguranța noastră, a tuturor, la O SEARĂ CU PRIETENII, într-o atmosferă de sărbătoare asigurată de MIREL MANEA ORCHESTRA.

Vă invităm pe data de 29 octombrie 2021, începând cu orele 18,00, la sala LUCEAFĂRUL – POPAS CUCORĂNI Botoșani”, a anunțat astăzi CCIA Botoșani.

Camera a mai precizat într-un comunicat că accesul este permis doar în baza confirmării emisă de CCIA Botoșani ca urmare a achitării taxei de participare și cu prezentarea certificatului verde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Plafonarea și compensarea ar urma să mențină prețurile la energie la nivelul celor din iarna trecută

Marţi, 26 Octombrie 2021
168

Plafonarea și compensarea duce prețurile la energie din această iarnă nivelul anului 2020, sau cel puțin asta anunță oficialii din Ministerul Economiei.Ministrul Virgil Popescu susține as...

Suntem pe locul doi în Uniunea Europeană la creșterea prețurilor la combustibili

Marţi, 26 Octombrie 2021
196

România s-a aflat în septembrie 2021 pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, înregistrând un avans de 29%, imediat după Luxembourg, aflat pe 1, cu ...

Pasagerii care pleacă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” de la Salcea trebuie să se prezinte cu 3 ore înainte de zbor

Marţi, 26 Octombrie 2021
559

Conducerea Aeroportului „Ștefan cel Mare” de la Salcea recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu 3 ore înaintea zborului, inclusiv celor care au făcut check-in-ul onlin...