Amenzi de 84.000 de lei în urma unor controale în punctele fast-food. Unul dintre acestea a fost închis

Amenzi de 84.000 de lei în urma unor controale în punctele fast-food. Unul dintre acestea a fost închis

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor și din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au organizat, duminică, o acțiune de verificare a punctelor „fast-food” din municipiul Botoșani, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, activitățile au avut ca obiectiv prevenirea faptelor de evaziune fiscală și a actelor de comerț ilicit în domeniul producerii și comercializării de alimente.

„În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 9 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 84.000 de lei, iar 2.800 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat, au fost confiscați. Totodată, pentru nerespectarea normelor igienico-sanitare, a fost dispusă suspendarea activității unuia dintre agenții economici, pe o perioadă de 6 luni”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

(fotografie ilustrativă)

 

Spune-ne opinia ta