Aglomerație și contracte de angajare încheiate la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți (fotogalerie)

Aglomerație și contracte de angajare încheiate la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți (fotogalerie)

Zeci de tineri din județul Botoșani au participat, vineri dimineață, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), în incinta Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” din municipiul reședință. Au fost încheiate contracte de angajare și au avut loc selecții pentru participare la probe de lucru.

Potrivit AJOFM, oferta prezentată a cuprins 350 de locuri de muncă, dintre care 243 pentru absolvenți cu studii medii, 22 adresate celor cu studii superioare și 85 de posturi pentru absolvenții necalificați. La eveniment au participat și reprezentanții autorităților publice din Botoșani.

„Ne bucurăm că sunt tineri botoșăneni interesați să aplice pentru un loc de muncă și că 81 de angajatori au pus la dispoziția lor 350 de locuri de muncă, din care 22 pentru absolvenții de studii superioare. Avem nevoie de specialiști, avem nevoie de muncitori bine calificați, de tineri care să rămână să muncească în județ, pentru ca împreună să punem umărul la dezvoltarea județului”, a fost mesajul Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean.

La Bursă au participat, de asemenea, șase tineri beneficiari ai sistemului de protecție, patru din Dorohoi și doi din Trușești.














 

 

Spune-ne opinia ta