Silviu Murariu, botoșăneanul care a întors toate scaunele la Vocea României - VIDEO

Silviu Murariu, botoșăneanul care a întors toate scaunele la Vocea României - VIDEO

Silviu Murariu, din Botoșani, a întors scaunele încă de la primele acorduri la Vocea României. "Ai o voce puternică, sinceră și sensibilă. Ai toate calitățile să mergi cât mai departe în această competiție, dacă nu chiar să și câștigi Vocea României", i-a spus Andra.

”Bunul gust, în cazul tău, a însemnat măsură. Reacția publicului a fost mai presus decât întoarcerea scaunelor noastre. Ești extraordinar!”, a spus Tudor Chirilă.

”Este atât de plăcut când vine o voce atât de frumoasă care aduce energia aceasta din oameni și pune speranța că Vocea României va fi una care transmite mult și care aduce multă emoție pe scenă. Nu știu dacă tu vei câștiga Vocea României, dar eu îmi doresc asta! Pentru mine ești una dintre vocile României!”, a adăugat Irina Rimes.

Silviu Murariu a fost elev al Liceului de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani, în prezent student al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca.

"Pentru mine este un vis devenit realitate, vreau să îl fac să dureze cât mai mult. O să merg mai departe cu Smiley", a spus la final Silviu. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
1

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
4

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
418

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...