Poveştile de iubire încep la Conac!

Poveştile de iubire încep la Conac!

Încep sub însemnul iubirilor de altădată, cele ţesute cu flirt îndelung și cântece din cobză, dueluri şi răpiri din dragoste. Astfel erau iubirile de odinioară.

Nu putem readuce şarmul epocii trecute, dar ştim sigur că luna aceasta avem un motiv în plus să vă ademenim la răsfăţ în doi.

Venim aşadar cu o propunere decentă doar pentru îndrăgostiţii cu sentimente nobile.

Dacă te simţi ‘vinovat de iubire’, de Valentine’s Day vei putea să-ţi declari sentimentele la Conacul Zăiceşti, unde atmosfera intimă şi caldă de casă boierească va face orice inimă să se destăinuie.

La noi timpul este mereu părtinitor aşa că veţi avea vreme din belsug să vă înfruptaţi din meniul cu delicii culinare special pregătit pentru această ocazie. Licorile bahice şi atmosfera, toate vor fi bine puse la punct  pentru a vă  îndulci simţurile. Pentru curioşi lăsăm meniul AICI.

Şi pentru că serile în doi se întipăresc cel mai adânc în suflet, noi vom asigura coloana sonoră pentru povestea voastră până la ultimul ceas al serii, cu acorduri nobile de vioară completate de două voci cu mult har: Ana-Maria Bucşă şi Constantin Petrescu.

Rezervări: 0755 400 207 

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
107

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
137

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
213

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...